Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

simya.pidpokrovombogorod@gmail.com

Привітання Редакції з Христовим Воскресінням

Дорогі відвідувачі нашого сайту,

Сьогодні переживаємо таїнственну і святкову ніч славного Христового воскресіння. Ісус – Божий Син воскрес реально, історично та надприродньо. Христове воскресіння є найбільшим доказом Його Божества та Його перемоги над гріхом, смертю і дияволом.

Ми живемо в надзвичайно важкий історичний час, де архітектори Нового Світового Порядку втілюють програми деморалізації та сатанізації цілих народів, включно України. Однак ми віруємо в Божу перемогу і Божу всемогутність. Ми віруємо в духовне воскресіння України! Але, щоб могло настати це воскресіння треба, що пастирі спершу “проповідували покаяння на відпущення гріхів”, щоб люди відділилися від духовної темряви брехні та очистились від своїх гріхів.

Поставмо собі питання: На якому місці є Ісус в житті  українського народу, суспільства? Де є для Нього місце? Коли по телебаченню чи по радіо ми чули живе свідоцтво про Ісуса Христа? Говорять про все можливе, але Ісус наче вигнаний з людського серця і суспільства.

Останнім часом в Україні настирливо хочуть ратифікувати “Станбульську конвенцію”, яка передбачає узаконення гомосексуалізму та сексуального гендерного виховання українських дітей.

Закликаємо усіх християн і людей доброї волі стати на захист християнських, моральних і національних цінностей українського народу. Заохочуємо до молитви і посту в намірені охорони традиційної сім’ї, а також поширювати інформацію про вищезадані проблеми і загрози, підтримувати маніфестації на захист родини та збирати петиції протесту проти пропаганди гомосексуалізму.

Нехай сила Христового воскресіння прожене з України гори демонів, які є за новітніми ідеологіями гендеру, фемінізму, системою ювенальної юстиції та культурними революціями.

Христос Ісус є Переможець і Йому належить слава та поклоніння на віки віків. Амінь.

З повагою Редакція сайту Сім’я під Покровом Богородиці

share

No Comments Yet.

What do you think?

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*