Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

simya.pidpokrovombogorod@gmail.com

Що таке секуляризм і як він руйнує християнство?

Бути сьогодні  християнином означає часто йти проти течії

Секуляризм – це соціально-культуральна форма пристосування християн до системи думання, поведінки і способу життя грішного світу. Іншими словами людина зрікається своїх християнських принципів на користь принципів світу: жити для себе, толерувати гріх, відкинути Бога зі свого життя, гонитва за матеріальними речами та збагаченням, тощо.
Християнин, який поступово приймає духа світу, стає звітрілою сіллю, який вже не спосібний нікого привести до Христа, бо сам його втрачає. Часто – це є дорога духовної літепності та сліпоти, а для багатьох  вона стає плавним процесом зради і відступництва від Бога.
Сьогодні є необхідні герої – свідки віри, свідки нового життя в Ісусі Христі. Моральна ситуація в Україні і світі є катастрофічною. Настав час пробудитися!!! Необхідно повернутися  щиро своїм серцем до Господа!
Живемо у часі культурних революцій, коли людям “вимивають” через ЗМІ відчуття святого і грішного, добра і зла. Сьогодні бракує відважних християн і людей доброї волі, які готові відстоювати моральні та християнські цінності. Вороги стараються спаралізувати або контролювати всі добрі ініціативи.
Бути християнином означає рахуватися з Богом, не встидатися за свою віру перед людьми. Бути християнином означає боротися проти зла в нас (наш егоїзм та сила гріха) та з конкретним злом, яке є у світі.

 

share

No Comments Yet.

What do you think?

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*