Гендер політика, Новини, Новини України

6 червня запланований гей-парад у м. Києві

6 червня запланований гей-парад у м. КиєвіЗаклик до боротьби і молитви

Звертаємося до всіх українців, у міру своїх можливостей, вплинути на владу, щоб заборонила це збочення у нашій столиці.

Гей-парад не є невинним карнавалом з іншою орієнтацією, але тут йдеться про просовування декадентської системи мислення і способу життя з метою деградації особи і сім’ї, тобто про моральну і фізичну ліквідацію народу!

Звертаємося до всіх віруючих християн, щоб взивали до Бога про захист перед цією пошестю. Ідеологія смерті хоче зловжити місто, яке освячене прийняттям християнства для всієї Київської Русі. Це місто освячене життям святих, чиї нетлінні мощі покладені в Києво-Печерській Лаврі.

Бог засуджує і називає гомосексуалізм у Божому Слові “гидотою” (Лев. 18,22-30). Права особи з ЛГБТ орієнтаціями не можна ототожнювати з правдивими та повноцінними правами людини, адже це є грішна, протиприродня і демонічна схильність з якою потрібно боротися. Багато таких людей, покаявшись перед Богом отримали прощення та визволення і навіть змогли створити нормальну традиційну сім’ю.

Слово до гомосексуалістів:

Багато з вас були охрещені, і ваше тіло було храмом Святого Духа, але через гріх і неприродні пристрасті ви зробили його печерою нечистих демонів. Ісус прийшов, щоб спасти нас. Він пожертвував своїм життям і пролив свою кров і за кожного з вас. Своєю смертю на хресті Він переміг диявола і гріх, Він прощає гріхи, виганяє демонів і оздоровлює порушену гріхом людську психіку, але оздоровлення відбувається через довготривале покаяння. Гріх прощає в той же момент, коли визнаємо його і жаліємо за нього, але оздоровлення душі часто триває роками. Коли людина повірила брехні і почала її реалізувати, цим порушила психіку, а тому мусить витривалою зміною мислення і життєвого стилю створити умови для свого оздоровлення.

Ісус Христос пролив за тебе свою кров, і хоче дати тобі вічне щастя в небі, визволити тебе з рабства нечистих демонів, які принижують тебе і тягнуть далі – через гомосексуалізм до педофілії, а потім зоофілії, садомазохізму, наркоманії та інших збочень, а на кінець через евтаназію до пекла

Ісус сказав паралітику: «Встань і ходи!» Він встав і ходив. (Ів. 5,8-9). А потім сказав йому: «Вже не гріши, щоб тебе не спіткало щось гірше» (вірш 14). Це слово Ісус говорить сьогодні і тобі!

 

Залишити відповідь

*