Привітання з нагоди Христового Воскресіння
Новини України

Привітання з нагоди Христового Воскресіння

Вітаємо усіх читачів нашого сайту зі святом Христового Воскресіння – Пасхи.

Пасха – це день святий і славний. Це день радості і духовної віднови. У ці дні переживаємо велике таїнство Христового воскресіння – таїнство нашого відкуплення і Божої перемоги.

Нехай воскреслий Ісус додасть Вам сили і наполегливості до боротьби за спасіння своєї душі. Він є наша правдива Пасха і життя вічне. Через свою смерть та воскресіння Ісус відкрив нам двері до неба. Тут на землі є поле боротьби. Ми – християни, покладаємося у всьому на свого Господа. З ним пройдемо усі життєві турботи! Потрібно витримати, Бог нам допоможе!

Сьогодні у всіх куточках світу ведеться фізична та ідеологічна війна проти християнства. Християни є найбільш дискримінованою групою населення. В країнах, де панує режим шаріату чи диктатури, християн фізично переслідують. У Західних демократичних державах, які мають християнські корені, йде вже давно процес дехристиянізації населення. Як це відбувається? Це стається шляхом зміни законодавства і процесів глобалізації. Диктатура релятивізму розмила всі абсолютні правди і моральні норми. Це вплинуло на розвиток європейської філософської думки та політики. Толерантність та гендерна ідеологія – це сучасні інструменти для зруйнування інституту сім’ї та християнської моралі. Живемо в апокаліптичні часи.

Ми, як християни, знаємо що за злом у світі криється диявол – батько брехні. Він використовує обманених людей, які стали в його руках маріонетками і медіумами зла. Тому християни не можуть стояти осторонь. Вони мусять зайняти чітку позицію – стати на сторону Божого противника або на сторону Ісуса Христа. Ми маємо йти під прапором Христа воскреслого та відстоювати свої права.

Загалом християнство є зараз дуже хворе, особливо на Заході. Перед Європою нависла велика загроза ісламізації. Багато церков і монастирів було закрито та знесено, або переоблаштовують під готелі, бари чи мечеті.

В Україні процес дехристиянізації прогресує. Ми відстаємо в цьому від Європи на якихось 10-15 років. Нам з під рук викрадають молодь. Їм медіа нав’язують інші, чужі нашій культурі цінності.

Але цьому можна запобігти. Якщо знайдуться відважні та ревні християни, які будуть боротися за християнські та моральні цінності на нашій рідній українській землі. У Бозі та в єдності є сила народу!

В цьому, 2019 році, мають відбутися сімейні заходи по всій території України. Заохочуємо усіх християн, а зокрема батьків, підтримати ці маніфестації за родину і християнські цінності.

Закликаємо до молитви за духовне воскресіння України.

Бог є всемогутній і без Його волі нічого не стається. Він хоче діяти через нашу віру. Піднесімо наші руки і наші серця до Бога. Ми встанемо з колін (безпорядку і гріха), якщо станемо в покаянні усі на колінах перед живим Господом.

Божого благословення і миру у Ваших родинах.

З повагою і любов’ю

 Редакція сайту

Tags:

Залишити відповідь

*