Сім’я - Школа Виховання
Новини, Новини України, Статті, Ювенальна юстиція, Ювенальна юстиція

День матері: свято присвячене нашим любим матерям

Зі святом, мамо!

Пам’ятаю настанову мого батька: “Шануй рідну матір, не покидай Її ніколи, поки життя твого. Роби те, що Їй любе, й не засмучуй Її серця ніяким твоїм учинком. Згадай про всі ті небезпеки, яких Вона зазнала через тебе, коли ти був у Її лоні…” (Біблія. Книга Товит 4, 3-4)

Дорога мамо! Ти добре знаєш, що все отцівство (материнство) на небі й на землі бере свій початок від Отця Небесного! (пор. Послання до Ефесян 3, 15) Тому, як Твоя улюблена дитина, віддаю Тобі належну пошану. Бо і Слово Боже мене навчає: “Шануй Твого батька і матір, щоб довголітній був ти на землі…” (Книга Виходу 20, 12) Дякую Вам тато і мамо за дар життя, за виховання у спасительній вірі, за вашу любов до мене. Наставлений Самим Богом: “Буду усім своїм серцем прославляти свого батька і не забувати про Твої болі, мамо! Буду пам’ятати, що ви привели мене на світ. Чим я заплачу за те, що ви для мене вчинили?” (пор. Книга Сирах 7, 27-28)

ЖІНКО! ТВОЄ ПОКЛИКАННЯ ВІД БОГА – БУТИ МАТІР’Ю ТА ПЕРЕДАВАТИ ЖИТТЯ, А НЕ СМЕРТЬ!

“Однак вона (жінка) спасеться народжуванням дітей, якщо перебуватиме у вірі, любові та святості зі скромністю.” (Перше послання до Тимотея 2, 15)

Біблія і наука стверджують, що людське життя починається з моменту її зачаття – у материнському лоні. Припинення життя зачатої дитини у лоні матері це аборт або штучний викидень – жорстоке вбивство дитини!

За 22 роки незалежності нашої держави, українські жінки зробили близько 40 млн. абортів (приблизно 1.8 млн. щороку). S.O.S! Україна вимирає! До порівняння: під час голодомору в Україні, який був запроваджений сталінським тоталітарним режимом у 1932-33 рр. загинуло до 10 млн. осіб, понад третина з яких діти. Під час найбільшої війни в історії людства з 1939 по 1945 рр., загинуло до 70 млн. людей.

Абортовані ембріони використовуються для виготовлення ін’єкцій “молодості”, а також експортуються з України для незаконного використання в салонах краси за кордоном, курс лікування якими коштує тисячі доларів.

Після дітовбивства у жінки є такі ускладнення: порушення матки, її руйнація, кровотечі, інфекція… Більш серйозними наслідками є безпліддя, запальні захворювання, рак грудей, психічні порушення. Аборт – це вбивство найбеззахисніших, злочин, що волає про помсту ДО НЕБА… В Україні практично немає родин не заплямованих цим гріхом, але ми нажаль не каємося! Лише заборона абортів в Україні на законодавчому рівні покладе край дітовбивчій війні з багатомільйонними жертвами й започаткує процес істинного відродження, воскресіння України.

Мамо! Ти мене вчила, що П’ятою Божою заповіддю є: “Не вбивай!” (Книга Виходу 20, 13) Ти не відреклася від мене, але з острахом Божим передала мені життя.

Жінки! Не ставайте гробами власних дітей! Материнство – це дар Божий!

ДОБРА МАТИ РАДІЄ З КОЖНОЇ ВАГІТНОСТІ!

День матері: свято присвячене нашим любим матерям“Нехай ваша окраса буде не зовнішня – заплітання волосся, накладання золотих обручок чи прибирання в шати, але в середині людського серця, в нетлінності душі, лагідної та мовчазної: це многоцінне перед Богом. Бо колись і святі жінки, які надіялися на Бога себе приоздоблювали, корившися своїм чоловікам, як от Сара слухала Авраама, “паном” його звала…” (Перше соборне послання Петра. 3, 3-6)

Небажання мати дітей, або обмеження їх у кількості до однієї – є жахливим явищем сьогодення. Тарас Шевченко писав: “Діти – Божа благодать”. Нажаль, сучасні батьки не беруть це до уваги. Жити у подружжі і не бажати мати дітей – це стан тяжкого гріха. Смертним гріхом є не лише вбивство ненародженої дитини, але також і контрацепція (спіраль, стерилізація, таблетки…), а у бездітному подружжі – штучне запліднення (запліднення в пробірці, інсемінація).

ДОЛЯ ДІТЕЙ ЗАЧАТИХ ПОЗА МАТЕРИНСЬКИМ ЛОНОМ

Діти зачаті в пробірці, дуже рідко виживають (1:90). Більшість з них вбивають. Також багатьох таких ще живих дітей, тримають замороженими в холодильниках (кріокамерах).

Оскільки зародок (ембріон) від самого зачаття повинен вважатися особою, то він має бути захищений, як і будь-яка інша людина. Аморально є продукувати людські ембріони, призначені для використання, як наявний біологічний матеріал.

Аморальні є також штучна інсемінація та штучне запліднення, оскільки вони   відокремлюють продовження роду від природного, Богом благословенного зачаття дитини шлюбними батьками та залучають сторонніх, чужих осіб. Штучне запліднення = подружня зрада. З 1978 року, відколи народилася перша дитина «з пробірки», до сьогодні на світ з’явилося уже бл.  4,3 млн. таких малюків, більшість з яких померло. Статистика свідчить, що через цю практику знищили 120 млн. дітей.

Гріх, ще ніколи не приводив до щастя!

СУРОГАТНЕ МАТЕРИНСТВО – це виношування дитини чужою жінкою на замовлення батьків. Це повний абсурд!

Послуги сурогатної матері коштують великі гроші, однак ці гроші брудні, тому, що – це справжня торгівля дітьми і Богом заборонена маніпуляція з людськими ембріонами. Люди, які мають проблеми з безпліддям, у відчаї готові йти на цей крок і віддати все, щоб отримати свою дитину за будь-яку ціну, забуваючи про покаяння. Безпліддя, як правило, є наслідком гріха.

Сурогатне материнство порушує право дитини народитися в сім’ї, порушує єдність подружньої пари, подружню вірність, нерозривність шлюбу. (Центр сурогатного материнства – м. Харків)

СТОП ПРЕЗЕРВАТИВАМ! СТОП РОЗПУСТІ!

“Жінки в убранні пристойнім, хай себе прикрашають сором’язливістю і скромністю…” (Перше послання до Тимотея 2, 9)

Батьки також повинні відмовитися від безбожної пропаганди т. зв. “safe sex” (надійного сексу),     який    базується    на    обмані,   начебто презерватив може забезпечити надійний захист від СНІДу. Насправді ж науково доведено, що не зважаючи на використання презервативу, передаються такі захворювання, як СНІД, герпес генітальний, гепатит, сифіліс, зараження хламідією, людським папілома вірусом (HPV), що спричинює рак матки, вагінальний трихомоніаз та ін…

Мамо, ви з батьком мені наголошували, що християнське подружжя ніколи не використовує контрацепцію.

“Жінки також нехай поважні будуть, не обмовливі, тверезі, вірні в усьому.” (Перше послання до Тимотея 3, 11)

ПЛІД НЕПОСЛУХУ БОГОВІ – ГЕНОЦИД

“Проклят, хто зневажає свого батька й свою матір!” (Книга Второзаконня 27, 16)

Сьогодні через такі гріхи, як: дошлюбне статеве (розпустне) життя дівчат; вільний союз “життя на віру”; запобігання від вагітності в подружжі будь-яким способом; вбивство ненароджених дітей (аборт); позашлюбні стосунки (подружня зрада, полігамія, кровозмішання); штучне запліднення; сурогатне материнство, Господь Бог карає та допускає “тирана”, який розвалює наші сім’ї – ЮВЕНАЛЬНУ ЮСТИЦІЮ.

Ювенальна юстиція – це антисімейна система, яка за допомогою соціальних фахівців позбавляє батьків батьківських прав та відбирає дітей не лише з проблемних, але й з благополучних сімей. Після цього віддає їх до т. зв. прийомних бізнес-сімей, а далі – продає за кордон на усиновлення гомосексуалістам та педофілам або на органи. На обліку в Україні вже є понад 1,5 млн. дітей не лише з дитячих будинків, які дедалі більше ліквідують, але й дітей з сімей, де батьки розведені, або один з них за кордоном.

ДОБРА МАТИ НАРОДЖУЄ ДИТИНУ НЕ ТІЛЬКИ ДО ЗЕМНОГО, АЛЕ Й ДО НЕБЕСНОГО ЖИТТЯ

“Незвичайно великого подиву, доброго спомину гідна мати макавейських мучеників, бачачи, як семеро її синів протягом одного дня загинули, мужньо перенесла те, бо надію поклала на Господа. Вона, повна шляхетної відваги, підбадьорюючи свою жіночу ніжність мужеським духом, умовляла кожного з них батьківською мовою, кажучи до них: “Не знаю я, як ви в моїм лоні з’явилися, не я дала вам дух та життя, не я звела до купи первні вашого тіла. Тож Творець світу, який творив людину, коли вона поставала, який дав буття всім істотам – віддасть назад вам у своєму милосерді дух та життя, бо ви тепер жертвуєте собою задля Його святих законів… Останньою після синів померла й мати.” (ІІ Книга Макавеїв 7, 20-23.41)

Кожна людина покликана до батьківства чи материнства – одна до тілесного, інша – до духовного. Дякуймо Богові за той великий дар, який Він нам дав для продовження життя тут на землі і дар правдивої віри в Господа нашого Ісуса Христа для вічного  життя в Небі.

Мамо, я знаю, що Ти живеш для Істини. Дякую Тобі за добрий приклад!

ЖІНКО, ВИБИРАЙ ЖИТТЯ, ЩОБ ЖИТИ НА СВІТІ ТОБІ І ТВОЄМУ ПОТОМСТВУ!

Tags:

Залишити відповідь

*